Starity

Vanessa Hudgens újra meztelenkedett

2011. március 16. 19:07   |   Szerző: House Of Wax

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy látszik, a 22 éves színésznő nem tanul saját hibájából, és újabb botrányba keverte magát.

hirdetés
Vanessa Hudgens újra meztelenkedett
Fotó: Bauer Griffin

Vanessa Hudgnes első meztelenképes botránya 2007-ben robbant ki. A High School Musical sztárja elég sok félmeztelen képet készített magáról mobiltelefonjával, amit feltörtek, és kiszivárogtatták a fotókat. Hudgens akkor azt nyilatkozta, hogy nagyon megbánta, és soha többé nem fog hasonló előfordulni vele.

Azonban ezen ígérte kevés volt, hiszen 2009-ben újabb képek kerültek napvilágra. Ez már nagyobb port kavart, hiszen a színésznőnek többször beszóltak más sztárok is, ráadásul élő adásban. A celebbarátokon kívül még a Disney producerei sem repestek az örömtől, ezért kérdésessé vált Hudgens High School Musical-beli szereplése, de végül megkapta a harmadik részben is Gabriella szerepét.

És most itt az újabb botrány 2011-ben. Nemcsak félmeztelenül mutatkozik a képeken, hanem egy másik hölggyel is látható, miközben csókolóznak. Persze az is lehet, hogy nem olyan véletlen e fotók kiszivárgása, mivel néhány kép Vanessa filmjének, a Bandslamnek premierje előtt került ki a netre. Idén ismét csak új filmjének, a Sucker Punchnak premierje előtt kerültek nyilvánosságra a képek.

Lehet, hogy ez csak jól megfontolt marketingfogás, de egy biztos, Hudgens előveheti megbánó arckifejezését, és ismét bocsánatot kérhet mindenkitől.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek