Starity

Justin Bieber ismét kínos helyzetbe került

2011. március 15. 12:12   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 17 éves tinisztár és az Év legrosszabb albuma büszke tulajdonosa ismét kínos helyzetbe hozta saját magát. Liverpoolban 110 000 ember előtt lépett színpadra – lehúzott sliccel.

hirdetés
Justin Bieber ismét kínos helyzetbe került

A Metro magazin információi szerint pár tizenéves rajongója takarítónak álcázva  behatolt  a hotelszobájába, miközben a bejárat előtt is összeverődött egy csapat tinirajongó. Minden bizonnyal eme hatalmas sokk okozhatta szétszórtságát, és felejtette lehúzva a sliccét.

Sokszor gúnyolódnak a tinisztáron azzal, hogy kislánynak titulálják. Mivel a színpadon készült fotók sem döntötték el 100 százalákosan a kérdést, Biebernek elege lett, és a Twitteren közölte, hogy bajuszt fog növeszteni ezzel bizonyítva, hogy ő nem lány.

„Nem borotválkozom egy hónapig, úgyhogy mindenki láthatja majd a bajszomat... Készen állok!” – írta Justin.

Bieber tehát a bajusszal akarja bizonyítani a világnak, persze nem mindegy, hogy milyen bajusszal. A Velvet.hu összeszedett neki néhány típust, melyre a magyar fanok és antifanok itt szavazhatnak.

Német pornósbajusz

Ringo Starr

Kapufabajusz – Hulk Hogan-bajusz

Salvador Dalí

Thomas Magnum

Super Mario

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

Bieber 2011 bajusz slicc
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek