Starity

Bonnie Tyler és Matthias Reim újra együtt

2010. május 29. 20:08   |   Szerző: bazsi888

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nyár, a szabadtéri koncertek, rockfesztiválok, motorostalálkozók, Open-Air rendezvények időszaka, ahová évről évre hívják fellépni a reszelős hangú énekesnőt, Bonnie Tylert. Összeállt az idei nyári koncertállomásainak időpontja és Európán kívül két fellépése is lesz az Egyesült Államokban

hirdetés
Bonnie Tyler és Matthias Reim újra együtt

Ahogy Bonnie Tyler a tavalyi győri sajtótájékoztatóján nyilatkozta: folyamatosan tele van a naptára. Összeállt az idei nyári turnémenetrendje. Ma, azaz május 29-én a németországi Magdeburgban, a városi stadionban lép színpadra. Júniusban és augusztusban pedig -6 év elteltével- újra közös koncertje lesz korábbi duettpartnerével, Matthias Reim-el akivel több németországi városban is fellépnek a "Gigantische Hits" koncertsorozat keretében. Matthias Németország egyik legnépszerűbb és legismertebb rockénekese, aki első sikerét 1990-ben aratta Verdammt, ich lieb' Dich című slágerével, melyből 2,5 millió példány kelt el világszerte.

Reim 2004-ben kérte fel Bonniet egy közös dal eléneklésére. A Vergiss Es / Forget It című dalt a neves zeneszerző, Stuart Emerson írta és három verzióban jelent meg: egy félig angol, félig német nyelvű változatban, amelyben Bonnie a refrén egy részét németül énekli partnerével együtt, valamint egy teljesen angol nyelvű verzió illetve egy rádió verzió. Németországban az "Év duettje"-ként reklámozott sláger a német TOP100 lista 64. helyét szerezte meg, de Ukrajnában bekerült a TOP10-be!

Kettejük közös nagy koncertjén minden bizonnyal elhangzik majd a Vergiss Es.

Bonnie Tyler fellép még a berlini Open Air fesztiválon, többek között Chris Norman és Billy Ocean társaságában, és Németországon kívül több alkalommal láthatják a rajongók majd Írországban is (Dublin, Belfast). Szeptember 11-én pedig New York-ban, a híres B. B. Kings Blues & Grill bárban lép fel. Szeptember 16-án pedig a Missouri állambeli St. Louise város Arnistar Casino Resort & Spa-ban ad koncertet.

Bonnie Tyler & Matthias Reim: Vergiss es / Forget it

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek