Starity

Fábry Sándor 57 évesen apa lett

2011. március 21. 08:08   |   Szerző: clydesdale

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hiába is titkolózna a humorista, Fábry Sándor: a Bors magazin kiderítette, újonnan született kislánya és felesége jól vannak, már a kórházból is távozhattak.

hirdetés
Fábry Sándor 57 évesen apa lett

A Bors magazin utánajárt, kiderítette az Esti Showder műsorvezetőjéről, hogy március elején apa lett. Már régóta lakik együtt élettársával, és most végre teljesült minden vágyuk, gyermekük született. Kislányuknak a Borbála nevet adták. 

Bár nem ifjúkorában jár már Fábry Sándor, azért nem adta fel, hogy családapa legyen, hisz kedvesével boldog, harmonikus kapcsolatban élnek. 

„Biztos vagyok benne, hogy ha megvalósul az álma, mindent meg fog tenni a családjáért” – nyilatkozta nemrég a magazinnak Fábry egyik munkatársa. 

A Bors azonban hiába érdeklődött a kollégáknál, ők mindannyian változatlanul tagadták, hogy bármit is tudnának ez ügyben. Így nem tudni, hogy a humorista csak előttük is ügyesen titkolta élettársa terhességét, vagy maga kérte meg őket, tartsák titokban.

Fábrynak egyébként már van egy gyermeke, bár nem a vér szerinti. 2009-ben befogadott egy árvát a nevére, akit Fábry Alexandre Alassane Keita Juniornak nevezett el. A gyermeket anyagilag és ajándékokkal is támogatja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek