Starity

Keira Knightley ismét drámában tűnik fel

2011. március 19. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Keira Knightley a könnyebb lélegzetvételű London Boulevard után ismét drámában tűnik fel, ugyanis elvállalta az Anna Karenina című film főszerepét.

hirdetés
Keira Knightley ismét drámában tűnik fel

Remake készül az egykori Anna Kareninából: a főszereplő a szépséges kalózlány, Keira Knightley lesz, és sármos partnere pedig – a pletykák szerint –  Jude Law

A forgatókönyv írása már folyamatban van. A producere a Working Title-től ismert Tim Bevan lesz, a rendező pedig Joe Wright, aki eddig kétszer dolgozott együtt Knightley-val: a Büszkeség és balítéletben, továbbá a Vágy és vezeklésben, melyeknek hatalmas sikere volt, és több Glóbusz-szobrocskát is besöpörtek velük.

A produkció Lev Tolsztoj nyomán íródik, és egy olyan nőről szól, aki otthagyja reménytelen házasságát egy másik férfiért. Az alkotást már többször is feldolgozták, legutóbb Sophie Marceau szereplésével 1997-ben.

„Örülök, hogy egy ilyen hangvételű filmben is kipróbálhatom magam, ismét öröm lesz Joe-val dolgozni! – nyilatkozta Keira a The Sun magazinnak. –Tolsztoj mindig is a kedvencem volt, és remélem, sikerül hű maradni az eredeti alkotáshoz.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek