Starity

VV Szandika összejött Gombi barátjával

2011. március 22. 13:01   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rátalált a szerelem a Való Világ plasztikcicájára. A játékból való kiesése után nem sokkal már párt is talált magának, akivel rögtön össze is bútorozott.

hirdetés
VV Szandika összejött Gombi barátjával

A legutóbbi párbajon kiesett Szandika körül szó szerint forr a levegő. Nemrég hallhattuk, hogy ismét plasztikáztatni szeretne, mert még mindig nincs megelégedve magával, a lány máris új szerelméről mesélt a Blikknek. Elárulta, hogy egy kigyúrt nagyon vagány srác, pont az akire mindig is vágyott: Gombi hozott egy pár fotót magával a villába a barátairól. Laci azonnal megtetszett, de nem gondoltam, hogy ő is ugyanígy érez. De amikor kijöttem a villából, megszerezte a számomat, és felhívott. Azonnal egymásra hangolódtunk, pár napja pedig már együtt is lakunk.”

A szerelmespárt a Tabu Tv stábjának is sikerült szóra bírni: „Már három napja együtt vagyunk. Belecsaptunk elég keményen ebbe a love storyba, és már az első pillanattól kezdve... Úristen” – nevet a hódító, aki már a lány villaléte alatt elhatározta, hogy megszerzi magának Szandikát, erről pedig néhány hete már beszámolt: „Nekem bejön a maga egyszerű kis aranyosságával. Ő egy őszinte kislány. Bizakodom benne, hogy most ki fog jönni a Villából, hiszen én nagyon várom őt kint. A pénz nem számít, jó ha van, de majd megoldjuk közösen.”

A párbaj végén hatalmas hisztit levágott a szőkeség, mert azt hitte, nem lesz hová visszaköltöznie: úgy látta, hogy a közönség soraiban ülő szállásadója, Sanyi egy másik lánnyal van. Aggodalomra azonban semmi ok nem volt, az ügy hamar tisztázódott, így ha Szandika új kapcsolata esetleg zátonyra fut, az exsztriptíztáncos nem marad fedél nélkül, Sanyi megígérte neki, hogy rá bármikor számíthat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek