Starity

VV Olivért még Fábry is szereti

2011. március 24. 10:10   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ vagányát még a mogorva és elviselhetetlen stílusáról ismert Fábry Sándor is a szívébe zárta és együtt ivott vele a felvételek után.

hirdetés
VV Olivért még Fábry is szereti

A Való Világ 4 Olivér életében nagy fordulópontot jelentett. Sokak szerint a legtaktikusabb játékos volt, és ha belegondolunk, lehet, hogy ez így is van. Úgy érezte, itt az ideje, hogy hazamenjen. Azóta viszont ő lett a legnagyobb VV4-sztár az RTL Klub csatornánál. A fiú a napokban Fábry Sándor esti show-jában tette tiszteletét. Bevallása szerint előre rettegett a showman stílusától és kérdéseitől, de meglepetésére Sándor a kegyeibe fogadta.

„Egy kedves kollégám mondta a rádiókabaréban, hogy a ValóVilág ismeretlen senkikből ismert senkiket csinál, de azt hiszem, hogy Olivér barátunk az üdítő kivétel” – zárta le a műsort a showman.

Olivér nagyon megköszönte a szívélyes fogadtatást, és örül neki, hogy ennyire egy hullámhosszon vannak a rettegett Fábryval. A felvétel annyira jó hangulatban telt, hogy utána éjszakába nyúlóan italoztak együtt, és kibeszélték az élet nagy dolgait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek