Starity

Új album Japán megsegítésére

2011. március 24. 14:02   |   Szerző: Sarah Jessica

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber, Lady Gaga és Rihanna már igent mondott az Universal Music Groupnak, akik nemrég jelentették be új album kiadását.

hirdetés
Új album Japán megsegítésére

A Japánban bekövetkezett katasztrófa óta számos gyüjtőakció indult az ország megsegítésére. Most a Universal Music Group jelentette be, hogy új válogatásalbumot adnak ki, amelynek bevételét a Japán Vöröskeresztnek adományozzák.

Lady Gaga, Rihanna, Bon Jovi, Justin Bieber és Nicki Minaj már igent mondott a felkérésre, így az ő hangjuk már biztosan felcsendül az új korongon. A készülő albumról így nyilatkozott az Universal Music Group: „Online fogjuk értékesíteni az albumot, mert ez sokkal gyorsabb módszer, sőt a világon egyidőben fog debütálni. Még a hét végén kiadjuk.”

Azt, hogy milyen dalok fognak szerepelni ezen a bizonyos lemezen, még nem lehet tudni, mindenesetre az UMG próbál minél több énekest belevonni a korong elkészítésébe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek