Starity

VV4: Éva bármit megtesz a sztárságért

2011. március 24. 15:03   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A villa szőke törtetője bármit megtenne azért, hogy a sztárok világában őt is megbecsüljék. Egy barátnője elmondása szerint, nincs lehetetlen Éva számára, ha a „celeblétről” van szó.

hirdetés
VV4: Éva bármit megtesz a sztárságért

A Való Világ 4 már a második valóságshow, ahol Éva megmutatja magát. 2008-ban már szerepelt a Viasat3 csatornán futó Bar 2.0 című műsorban, ahol még kedves lánynak tartották. Barátai nem igazán értik, hogy az általuk megismert barátságos és jólelkű Évából hogyan vált a villában kötekedő és hisztis hárpia.

Az egyik barátnője egy magazinnak úgy nyilatkozott, hogy Éva problémái akkor kezdődtek, amikor kiderült, hogy nem ő nyerte meg a valóságshow-t 2008-ban. Éva ezt egyszerűen nem tudta feldolgozni és elfogadni. A lány görcsösen ragaszkodott ahhoz, hogy részt vegyen minden olyan eseményen, ahol sztárok teszik tiszteletüket.

„Sokszor szemtanúja voltam ezeknek a buliknak, és azt vettem észre, hogy Éva kezd megváltozni. Eleinte csak egy-egy ital erejéig kacérkodott idegen férfiakkal, később azonban sajnos továbbment. Bármit megtett egy kis cuccért” – vallotta be szomorúan Éva barátnője.

Éva másik barátnőjét is megkérdezték a dolgokról, aki elismerte, hogy barátnője nagyon szeret mulatni, és nem vetette meg a kábítószert sem, bár sosem vált függővé, és ő is megerősítette az információt, hogy a törtető lány mindenképpen a médiában szeretne elhelyezkedni, s szerinte műsorvezetőként, vagy újságíróként biztosan meg is állná a helyét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek