Starity

Megan Fox lesz Katie Price?

2011. március 24. 17:05   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katie "Jordan" Price úgy döntött, hogy megfilmesítené életét és karrierjét. A megfelelő főszereplő pedig Megan Fox lenne – legalábbis szerinte.

hirdetés
Megan Fox lesz Katie Price?

Katie Price, ismertebb nevén Jordan azt tervezi, hogy filmre viszi eddigi életét. A karrierje kezdetén Formula–1-reklámmodell volt, majd Glamour-modellé avanzsálódott, később pedig ő lett az egyik legbotrányosabb celeb a szigetországban. Most úgy érzi, hogy ha már Justin Bieber – aki csupán csak 17 éves – könyvet jelentethet meg magáról és filmet adhat ki, akkor neki is jár minimum ennyi.

„A filmem előkészületei megkezdődtek. Egyetlen vágyam van, hogy Megan Fox játsszon el engem a moziban. Ő csodálatos” – mondta el Jordan egy interjú során.

A szereplőgárda többi tagja miatt nem aggódik, csak annyi számít neki, hogy aki az ő filmjében szerepel, annak jól kell kinéznie. Katie jelenleg Amerikában tartózkodik, ahol próbálja népszerűsíteni magát, és megszerezni a nézőközönséget a filmre. Arról egyelőre nincs információ, hogy Megan Fox vállalná-e a botrányhősnő megformálását, és arról sem, hogy a „mellkülönbözetet” hogyan oldanák meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek