Starity

VV Szandika véget vet fogproblémáinak

2011. március 25. 14:02   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ plasztikcicája már kiskora óta bajlódik a fogsorával, most azonban úgy néz ki, hogy egy budai magánklinika jóvoltából nem lesz több gondja vele.

hirdetés
VV Szandika véget vet fogproblémáinak

VV Szandikának a várva várt szerelem után most hamarosan újabb nagy álma válik valóra egy teljes fogászati fullszerviz tekintetében. A Való Világ nagyszájú szőkesége kiesése után már felkeresett egy plasztikai sebészt, hogy orrát és mellét átszabassa, de a fullszerviz nem lenne teljes tökéletes mosoly nélkül. A plasztikcica a napokban a Da Vinci Art Dent fogászaton, dr. Losonczy Levente rendelőjében járt, aki megígérte, hogy hamarosan olyan szép mosolyt varázsol a szexi sztárnak, amilyenre mindig is vágyott. „Szép fogakat szeretnék! Kicsi korom óta nekem mindig a fogaimmal voltak csak problémáim... már 21 éves vagyok, úgyhogy szeretnék végre normális fogakat!” – meséli panaszait az orvosnak Szandika.

„Réses volt a fogsorom, mert nem nőtt ki egy fog. Ezért van fogszabályzóm, ami elöl összehúzott párat, de oldalt maradt két rés, amit szeretnék eltüntetni. Ezenkívül az összes fogam el van csúszva, és az előző orvosok sem úgy csinálták meg, ahogy szerettem volna, úgyhogy teljesen elölről kell kezdeni az egészet” – mondta el a Tabu Tv internetes videójában a Való Világ plasztikcicája, aki nem titkolja, hogy a fogorvosnak bőven lesz munkája a szájában.

„Ő ugye elégedetlen a mostani állapotával, de különféle eszközökkel mi is meg fogjuk nézni, hogy Neki mire van szüksége. Hamarosan felállítunk egy diagnózist, és el fogom mondani, hogy milyen esélyei vannak egy olyan mosolyra, amire ő eddig is igazán vágyott” – nyilatkozta dr. Losonczy Levente, aki a tervek szerint jövő héten már el is végzi Szandikán a szükséges korrekciót.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek