Starity

VV Szandika bepereli Fábry Sándort

2011. március 25. 16:04   |   Szerző: dave095

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ plasztikcicája porig alázva érzi magát Fábry Sándor gúnyos megjegyzésétől, ezért erősen gondolkodik, hogy perre viszi az ügyet.

hirdetés
VV Szandika bepereli Fábry Sándort

Fábry Sándor a legutóbbi Esti Showderben – ahol VV Olivér is vendégeskedett – a szőke lány általános műveltségén és óriási hurkaszájain poénkodott, ami egy cseppet sem esett jól a Való Világból Béci ellenfeleként kiesett plasztikcicának, ezért perelni készül. A showman Szandika száját strandtáskához hasonlította, és szerinte annyi esze van, hogy a márciusi ifjakról azt hiszi, korabeli fiúzenekar volt, Batthyányt pedig a leírhatatlan neve miatt végezték ki.

„Már hozzászoktam ahhoz, hogy az emberek többsége a szám miatt viccelődik, és bevallom, nem is érdekel. De azt már túlzásnak tartom, hogy Fábry az egész ország előtt lejárat, és azt sugallja, buta, szőke picsa vagyok. Hát üzenem neki: valóban nem rendelkezem hatalmas lexikális tudással, mindig is utáltam iskolába járni, de azt még én is tudom, hogy ilyen esetben jogom van a bírósághoz fordulni” – nyilatkozta a Blikknek a Maria Geronazzohoz hasonlító lány, aki szerint milliókat is nyerhet az ügyön.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek