Starity

Eric Saade gőzerővel készül az Eurovízióra

2011. március 26. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eric Saade – aki jelenleg hatalmas népszerűségnek örvend Skandináviában, illetve Európa többi részén is szép számmal akad rajongója – egy interjúban elmondta, hogy jelenleg minden erejével a versenyre készül.

hirdetés
Eric Saade gőzerővel készül az Eurovízióra

A Melodifestivalen 2011 győztese egy interjúban mondta el, számára az a legfontosabb, hogy a májusi Eurovíziós Dalfesztiválon minél több pontot szerezve győzelemre vezethesse országát, ami, valljuk be, minden versenyző vágya. Elmondása szerint Németországban a lehető legtöbbet fogja kihozni magából, ám szerinte ez nem biztos, hogy elég lesz. A svéd énekes az olasz riporternek azt is bevallotta, hogy az idei ESC-dalokat nem hallotta még, de az elmúlt 10 év produkciói közül a tavalyi győztes, azaz Lena Satellite című dala az abszolút kedvence. 

A májusi előadásával kapcsolatban felmerült némi probléma is: „Igen, az Eurovíziós Dalfesztivál kicsit ódivatú, összesen 6 ember lehet a színpadon, a mi produkciónk pedig 8 főre van kitalálva. Jelenleg ez a legnagyobb problémánk, ám ez sem akadályoz meg semmiben, 3 táncossal lépek majd föl, így is nagyszerűek leszünk!”

Az is köztudott, hogy Eric tavaly is indult a Melodifestivalenen, akkor a Manboy című dalával, ám idén a Popularral tudot nyerni. „Ha választani kellene, akkor inkább a Populart vinném európai közönség elé, és ezt nem azért mondom, mert a Manboyt nem szeretem, hanem mert az a dal jó ugródeszka volt Svédországban, ám a Popular sokkal nemzetközibb.”

Jelenleg Eric igen elfoglalt, hiszen május előtt népszerűsítenie is kell a dalát, amihez az elmúlt héten forgatta le a videoklipet, illetve tervei szerint a dalfesztivál után próbál majd betörni a nemzetközi piacra: „Az ESC mellett a második, immár nemzetközi albumomon is dolgozom, mely jelenleg még csak a dalszövegírási munkastádiumban van, ám pár hónapon belül reményeim szerint teljesen elkészülhet.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek