Starity

Stallone divattervezőnek áll

2011. március 26. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fura kijelentéssel sokkolt minket az akciófilmek sztárja: Sylvester Stallone ugyanis elhatározta, hogy saját divatmárkát indít.

hirdetés
Stallone divattervezőnek áll

A több mint harminc éve népszerű színész otthagyja a filmeket, és saját céget alapít. Ez azonban sokak számára meglepő lehet, hiszen a vérbeli akcióhős nem akármilyen termékekkel rukkol elő: ruhakollekciót kíván a piacra dobni.

Stallone szerepeiben leginkább katonai felszereléseket hordott, például terepmintás pólókat és nadrágokat. Épp ezek inspirálják a színészt saját kollekció létrehozásához, aki már meg is találta üzlettársát Michael Henry személyében.

A hírek szerint a ruhák stílusa a lázadó, illetve az úriember között fog lavírozni, és a 25–40 évesek körét célozza meg. Korábban többször felkérték egy-egy márka reklámarcához is, ám ő rendszeresen elutasította ezeket a felkéréseket.

„Amikor a Hugo Boss felkeresett, örömmel igent mondtam volna, de úgy gondoltam, mások pénzéhesnek tartanának e miatt a lépés miatt. Őszintén szólva, hamarabb is eszembe juthatott volna a saját cég beindítása, de jobb később, mint soha!” – nyilatkozta Stallone legutóbbi konferenciáján.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy mikor fog megjelenni a kollekció. A színész hónapok óta a ruhákkal foglalkozik, ám ha minden igaz, valószínűleg az év végére vagy 2012 elejére a boltokba kerül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek