Starity

Kate Walsh gyermeket szeretne

2011. március 26. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kate Walsh, a Grace Klinika, majd a Doktor Addison sztárja gyermeket szeretne, ám nem mindenáron.

hirdetés
Kate Walsh gyermeket szeretne

A 43 éves sorozatsztár a minap elmondta egy interjúban, hogy szeretne gyerekeket, de csakis szerető férj társaságában. „Per pillanat lúzernek érzem magam, hogy nincs még gyermekem. Mindenképpen szeretnék egy napon szülő lenni. Azt gondoltam, hogy férjhez megyek, és születik három vagy négy gyerekem.”

Kate tervei közül a házasság bejött, ám 2008 decemberében – mindössze 15 hónapnyi házasság után – a férfi elindította a válási procedúrát, majd 2010-ben végleg kimondták a válást.

Az elől pedig teljesen elzárkózik, hogy gyermekét vagy gyermekeit egyedül nevelje fel, nem szeretné a többi sztárt ily módon követni: „Nem hiszem, hogy egyedül akarom végigcsinálni. A dolgok a maguk útján haladnak. Mindig is tudtam, hogy színésznő leszek, és mindig is akartam egy olyan félig normális, félig nem normális életet, mert nem hagyományos nevelést kaptam.”

Nos, ha most nem is sürgeti a babadolgot, akkor hamarosan azért nem ártana megoldást találnia, hiszen a biológiai órája ketyeg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek