Starity

VV4: Szandika visszatért szerelméhez

2011. március 28. 13:01   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ 4 plasztikcicája úgy döntött, hogy visszatér szerelméhez, és ad egy új esélyt bimbózó kapcsolatuknak.

hirdetés
VV4: Szandika visszatért szerelméhez

A Való VIlág plasztikcicája alig egy hete jött össze a kigyúrt médiamenedzserrel, Gotti Lacival, szombaton már véget is ért a kapcsolatuk. A lány nem érezte a bizsergést, és egyszerűen visszaköltözött Sanyihoz. Ma már hétfő van, és Szandika életében újabb fordulat következett be.

A szőke lány úgy döntött, hogy volt szerelme megérdemel még egy esélyt. Úgy érzi, hogy a fiú fülig szerelmes belé, és egy hét nem elég arra, hogy rájöjjön, vajon megtalálta-e a nagy őt. Lehet, hogy csak rossz lábbal kelt fel szombaton, és ezért döntött úgy, hogy menni akar. A plasztikcica élete mindenesetre érdekesebb, mint egy brazil telenovella.

A rossz nyelvek szerint Szandika csak azért ment vissza végül a fiúhoz, hogy szerelme eltartsa őt, de erről a szőkeség másként nyilatkozik: „Egyszerűen, ha vele maradok, az nekem is jó. Gottival most azért sem akarok kibabrálni, mert nincs munkája, ezért az én fizetésemből élünk. Járok haknizgatni, meg ilyen-olyan reklámfelkéréseim vannak.”

Kíváncsiak lennék azért, hogy hogyan lett a múlt héten még K1-harcos és médiamenedzser Gotti Lászlóból mára nincstelen senki? Vajon ezúttal meddig tart a nagy szerelem?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek