Starity

VV4: Éva hashajtókon él

2011. március 28. 16:04   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A VV4 szőke törtetője napi rendszerességgel szedi a hashajtókat, hogy ne hízzon egy grammot se. A fogyókúrázásra saját bevallása szerint képtelen.

hirdetés
VV4: Éva hashajtókon él

Éva körül mindig történik valami. A villában is nehezen viselik el a törtető lány stílusát, nem hiába lett ő megint az, akit párbajozni küldenek társai. A szőke hisztérika azzal is kiborítja a lakókat, hogy napi rendszerességgel hashajtókat szed, és így a mosdónál megcsinálja a káoszt és sorbanállást.

A gyógyszerekre azért van szükség, hogy Éva megtartsa a súlyát. A lány saját bevallása szerint fogyókúrázásra képtelen – sőt, imád enni –, de ennek ellenére nagyon hiú az alakjára. Ezt oldották meg úgy a szerkesztők, hogy minden nap kap egy kevés hashajtót, így megőrzik a lány – nem éppen – tökéletes alakját és versenysúlyát.

Lehet, hogy Évának már meg is van a villalét utáni karrierje? Nagy eséllyel reklámozhat hasonló hatású tablettákat, ha már ennyire szereti őket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek