Starity

Oprah Winfrey kiszáll

2011. március 30. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Manapság a legtöbb ember ismeri Oprah Winfrey nevét, aki több mint 25 éve áll az interjúzás élén. A jelenlegi álláspontok szerint a beszélgetőműsora a végére ért.

hirdetés
Oprah Winfrey kiszáll

Búcsúzik az Oprah Winfrey-show – írta több hírportál a napokban. Az interjúzás nagyasszonya, Oprah már meg is erősítette a hírt, miszerint 25 év után kiszáll a műsorból.

A beszélgetőműsor két hónap múlva ér véget, az utolsó epizód május 25-én kerül levetítésre, onnantól kezdve már csak ismétléseket láthatunk Winfrey saját OWN nevű csatornáján, és valószínűleg több országban világszerte.

Azonban ezzel Oprah nem véglegesen fejezi be a karrierjét, hiszen új show-műsort indít Oprah’s Next Chapter címmel. A tervek szerint heti háromszor fogják sugározni főműsoridőben.

Oprah nem csupán műsorvezetőként, hanem színésznőként is megállta a helyét: alakításait Emmy-díjjal jutalmazták, és Oscar-jelölést is kapott a Bíborszín című Spielberg-filmért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek