Starity

Vastag Csaba példát mutat édesanyjának

2011. március 31. 12:12   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor énekese áttért az egészséges életmódra, aminek hatására szívproblémákkal küzdő édesanyja is fogyókúrába kezdett.

hirdetés
Vastag Csaba példát mutat édesanyjának

Vastag Csaba véget vetett egészségtelen életmódjának, mert rájött, hogy csak úgy bírja a feszített tempót és a rengeteg koncertet, ha egészségesen táplálkozik. A verseny kezdete óta sokat betegeskedett, amit részben egészségtelen életvitelének köszönhetett, de ennek mára vége. Az X-Faktor győztese életmódváltásával szüleinek is példát mutatott. Márta néni a fia sikerén felbuzdulva szintén áttért az egészséges életmódra, és belépett egy zsírégető klubba. Célja az, hogy búcsút intsen súlyfeleslegének és magas koleszterinszintjének a zsírégető klub fogyókúrás étrendjének segítségével.

„Sokáig nem voltam kövér, még a terhességeim után is hamar visszafogytam. A változó korba lépve azonban szépen kigömbölyödtem, hiszen ilyenkor már lelassul az anyagcsere, változik a hormonháztartás. A súlyfelesleg már csak azért sem jó, mert baj van a szívemmel. Ahogyan a családomban szinte mindenkinek, úgy nekem is magas a koleszterinszintem, és már négy katéteres szívműtéten vagyok túl” – mesélte az asszony.

Márta néni reméli, hogy következő laboreredményei már jobbak lesznek. Életmódváltását a következőképp indokolta: „Szeretnék sokáig egészségesen élni, hogy láthassam az unokáimat játszani, ezért kezdtem fogyókúrába.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek