Starity

Johnny Depp első plasztikai műtétje

2011. március 31. 10:10   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Plasztikai beavatkozásokról szóló híreket túlnyomó részben női sztárokról hallunk, ezúttal viszont Johnny Depp arcműtétjétől hangos a sajtó.

hirdetés
Johnny Depp első plasztikai műtétje

Talán furcsán hangzik, de a férfiak is rendszeresen látogatják a plasztikai sebészeteket, hiszen ha valaki labdába akar rúgni még a feltörekvő kamaszsztárok mellett, akkor makulátlan külsővel kell rendelkeznie. Johnny Depp soha nem volt macsótípus. Szerepei apropóján is többször láttuk úgy nyakig sminkben, mint smink nélkül. Ezúttal viszont nemcsak szemceruzával szépített magán a karibi kalóz, hanem a sebészkést is igénybe vette.

Annak érdekében, hogy bőre bársonyosabb legyen, a bőrfeszesítési technikák közül az arcfelvarrás módszerét választotta, aminek folyamán a nyakán és az arcán varrták fel a bőrt. A színész már ettől az egy műtéttől is éveket fiatalodott, viszont nem az egész arcát plasztikázták, így ha most még nem is, de pár év múlva olyan szembetűnő lesz a különbség, hogy a kivakolt sármőr kénytelen lesz ismét a kés alá feküdni.

Legújabb filmje kapcsán a kritikusok már most kiszúrták a kontrasztot, és gúnyosan meg is jegyezték, hogy Johnnyra ráférne még egy kis botoxkezelés, hiszen a homloka a régi maradt. Ahogy ismerjük a hollywoodi csillagokat és óriási hiúságukat, Johnny sem fogja megvárni, hogy körberöhögjék kontrasztokban pompázó arca miatt, és hamarosan ismét a sebészeti klinikán fog kikötni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek