Starity

VV4: Éva kihívta a villa amazonját

2011. március 31. 10:10   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ 4 tegnap esti kihívásán a törtető Éva úgy döntött, hogy szétszakítja a testvérpárt, és a zöld kendőt a jelenleg betegeskedő Giginek adja át.

hirdetés
VV4: Éva kihívta a villa amazonját

Gigi, Laci, Jerzy... három név, amely meghatározta Éva gondolkodását az elmúlt pár napban. Ők hárman voltak esélyesek arra, hogy párbajozni menjenek a balhés szőkével. A lány folyamatosan az esélyeit latolgatta Alekosszal és Anikóval. A két barát véleménye szerint Jerzyvel szemben nagyobb lett volna Éva esélye.

Mikor a tegnap este folyamán Lilu beköszönt a villába, a kertben lakók azt sem tudták hirtelen, hogy bemehetnek-e a társaik közé, hiszen ők cselédsorsra vannak ítélve. A műsorvezető elkezdte feszegetni a villalakók viselkedését is. Béci szerint Éva csak színészkedik, és nem őszinte, persze ez nem tetszett a lánynak, és azonnal vissza is vágott a fiúnak.

Évának számos haragosa van a villában, és szinte mindenkivel volt már konfliktusa, így nem lehetett biztosan tudni, hogy végül kire kerül rá a zöld kendő. A lakók végignézhették az összes konfliktust, majd következett Éva három perce, amikor mindenkinek elmondhatta, mit gondol róluk. Szokásához híven kemény és határozott volt.

A monológ után, a gongszót követően végül Gigi lett az, aki magára köthette a zöld kendőt. A törtető lány célja, hogy megbontsa a nagy testvérszövetséget, és természetesen ő akar visszajönni a nagy harcból.

Erős amazonok csatája várható vasárnap este. Vajon melyik lánynak van esélye a visszatérésre?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek