Starity

Jön az új Arctic Monkeys-kislemez

2011. április 01. 19:07   |   Szerző: Mrs. Frankenstein

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A srácok egy pillanatra sem hagyják, hogy ne beszéljünk róluk: nemrég postolták Facebook-oldalukra, hogy legújabb kislemezük április 11-én, pontban éjfélkor fog megjelenni digitálisan, majd 16-án kézbe is vehetjük.

hirdetés
Jön az új Arctic Monkeys-kislemez

A fiúk nemcsak a Facebookon, hanem hivatalos oldalukon keresztül is értesítették a kedves rajongókat, hogy pontosan melyik nap nem szabad elaludni. Még a részleteket is elárulták: a kislemez a Don't Sit Down 'Cause I've Moved Your Chair című dalról kapta a nevét, amely a megjelenő albumon az ötödik. A korongon hallható lesz az a szám is, amelyhez korábban már a videoklipet megkaptuk: a Brick By Brick is felkerült a single-re.

A két dalt teljes egészében április 11-én hallhatjuk, 16-án pedig akár már a polcon is sorakozhat a többi mellett. Majd május 30-án újabb dalokat hallgathatunk, de még mindig várnunk kell majd június 6-áig, amikor is a negyedik albumot teljes egészében hallgathatjuk.

Ezek mellett még kaphattunk információkat az igen furcsa névre keresztelt Suck it and See című lemezzel kapcsolatosan, első kézből, Alex Turnertől. Az alábbiakban megtekinthető az említett videó.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek