Starity

Kardashianék 13 éves koruk óta dolgoznak

2011. március 31. 18:06   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kris Jenner megelégelte, hogy lányait tehetségtelennek titulálják, és tiszta vizet öntött a pohárba.

hirdetés
Kardashianék 13 éves koruk óta dolgoznak

Az április közepén megjelenő Redbook magazin ezúttal a Kardashian lányok címlapsztorijával szeretné érdekesebbé tenni magát.

Kardashianék tavaly több mint 65 millió dollárt kerestek – fotózásokból, interjúkból, valóságshow-ikból és saját cégük révén –, ami sokaknál kiverte a biztosítékot, hiszen rengeteg embernek a tehetségtelen jelző jut eszébe, amikor meghallja a nevüket. Ennek ellenére mindenütt ott vannak.

„Lehet, hogy nem énekelnek, és nem is táncolnak, de biztosan tudják, hogyan kell elkészíteni egy tv-show-t. Akár tehetségnek akarjuk nevezni, akár nem, akkor is egyszerre több sikeres show-juk fut. Neked hány népszerű show-d van? – kezdte Kris Jenner– Bosszant, ha azt a kérdést hallom, hogy »mit csinálnak a lányok?«. Nos, a lányaim 13 éves koruk óta dolgoznak. Szóval az hatalmas tévhit, hogy ők nem csinálnak semmit. Napi 25 órát dolgoznak, mivel divatstylistok és tervezők: saját butikláncuk van. És ez a márka már a show előtt is megvolt.”  

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek