Starity

Johnny Depp végre megnősült

2011. április 01. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Johnny Depp és Vanessa Paradis több mint tíz éve alkot egy párt. Szinte minden hónapban keringtek pletykák az esetleges házasságról, most azonban igazzá váltak.

hirdetés
Johnny Depp végre megnősült

A 47 éves színész és kedvese, Vanessa Paradis 1998-ban ismerkedtek meg A kilencedik kapu forgatásán. Depp és az énekes-színésznő azóta elválaszthatatlan párt alkot. A rengeteg házasságról terjengő pletyka után azonban Depp beadta a derekát. 

A színész évek óta Franciaországban él családjával, mivel ott elkerülhetőek a paparazzók. Bármennyire is próbálták elszigetelni magukat, az esküvő hírét szerteszét lehetett olvasni a város épületein.

Azt még nem lehet tudni, hogy a ceremónia hivatalban, vagy egyházban történt-e – az utóbbi esetében bizonyos, hogy nem a helyi templomban ment végbe.

Deppnek egyébként ez a második házassága: húszévesen egybekelt Lori Anne Alisonnal, akitől nem sokkal később el is vált, majd megkérte Sherilyn Fenn kezét, ám az esküvőig nem jutottak el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek