Starity

Túlzottan soványra fogyott Candice Swanepoel

2011. április 01. 20:08   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Victoria’s Secret egyik angyala nemrég bemutatta új, szupervékony alakját. Sokak szerint túlzásba vitte a fogyókúrát.

hirdetés
Túlzottan soványra fogyott Candice Swanepoel

A Victoria’s Secret fehérneműmárka arról híres, hogy nem csontsovány, hanem éppen ideális alkatú modelleket választ ki termékei reklámozására. Nemrég azonban éppenhogy megcáfolták ezt, amikor is egyik modelljük, Candice Swanepoel a szokásosnál soványabban jelent meg egy rendezvényen.

A Daily Mail és a Hollywood Life szerkesztői azonnal fogták magukat, és összedobtak egy-egy cikket, melyben leírják, sokakat megrémisztett a túlzott fogyókúra.

A 22 éves szépség március 30-án szerdán látogatta meg a hollywoodi Mondrian hotelt két kolléganőjével, Adriana Limával és Alessandra Ambrosióval, hogy a márka új fürdőruha-kollekcióját népszerűsítsék. A lány két társa mellett kétségtelenül a legvékonyabbnak tűnt.

Múlt év októberében már rákérdeztek, hogy válik ilyen vékonnyá néhány hét alatt, mire azt a választ adta, hogy sokat dolgozik és utazik, és olyankor mindig a szokásosnál kevesebbet mutat a mérleg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek