Starity

Perez Hilton ismét melléfogott

2011. április 02. 13:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A blogok mindenkori királya – ahogy ő nevezi magát – ismét alaptalan pletykát terjeszt, ezúttal Adam Lambertről.

hirdetés
Perez Hilton ismét melléfogott

Perez Hilton és Lady Gaga különösen jóban vannak – ez a viszony viszont nem mondható el Perez és Adam kapcsolatáról. Perez eleinte nagyon rajongott az énekesért, főleg az American Idol közben, és az AMA után történt incidens után is kiállt Adam mellett – állítólag azért, mert tetszett neki Adam. Lambert viszont elutasító volt vele, így egy idő után a blogger megharagudott rá.

Egy rádióműsorban, Gaga híres-neves 25. születésnapja után, a hölgyeményről és a rendezvényről pletykálkodott. Szóba került Adam Lambert is, és Perez elmondása szerint a fiú nemcsak, hogy nem volt meghíva, de ő beállított – részegen, majd a bulin randalírozott. Például az öklét a plafonba verte, a székeken állva sikongatott, az asztalon ugrált, majd minden tettét megkoronázva az énekesnő egyben szülinapos arcába szerette volna nyomni a tortát. Gaga viszont ekkor megelégelte Lambert viselkedését, és kidobatta a fiút, akinek ekkor megsérült a keze, mert védekezni próbált. Perez szavait azzal támasztotta alá, hogy Adam is kiírta a Twitterre, hogy fáj a keze.

Amerika összes webmagazinja a Lambert-féle botránytól lett híres, de nemsokára elkezdtek kételkedni Perez szavaiban. Az első dolog, ami gyanús volt, hogy nem készültek paparazzifotók. És ki ne akarna látni egy részegen randalírozó celebet? De a sokkal nagyobb buktató az volt, hogy több jelenlévő is megerősítette (például Fergie, akivel együtt is bulizott), hogy Adam bizony a listán volt, és senki nem dobta ki a fiút – főleg nem Gaga. Azt is elárulták biztosabb források, hogy Lambert keze úgy sérült meg – amire szintén utalt a fiú a Twitteren –, hogy egy cukorkával teli piñatát szeretett volna leütni, és ekkor beleütötte valamibe a kezét.

Sajnos ez az ügy a sztárblogger jó hírének ismét nem tett jót. A régen jó hírű, biztos forrású honlap ma már átment az internet legaljává, és Perez már csak másokon felkapaszkodva tartja meg magát, ugyanis a nép egyre kevésbé kíváncsi rá és az alattomos, néha undorító pletykáira.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek