Starity

Matthew Gray Gubler rendezőnek állt

2011. április 02. 19:07   |   Szerző: Csaszi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután már a sorozat ötödik évadjában is megmutatta, hogy a színészkedés mellett a rendezés is megy neki, a stáb újabb lehetőséget adott Matthew-nak, aki most a hatodik évad 18. részét rendezte.

hirdetés
Matthew Gray Gubler rendezőnek állt

A Criminal Minds Dr. Spencer Reidje sok interjújában elmondta, hogy jobb rendezőnek tartja magát, mint színésznek. Hol is mutathatná be tudását igazán, mint saját sorozatában. Miután a stáb rábólintott, megrendezte az ötödik évad 16. részét (Rég elveszett dolgok).

Most pedig a legújabb évad egyik legszomorúbb részét rendezte, a Laurent. Ebben a részben visszatér egy régi szereplő, és végleg távozik egy másik. Az epizód teljesen jól van felépítve: az elején kibontakozik, mindenki beleveti magát a nyomozásba, hogy megmentsék társuk életét. A végén pedig, mint már megszokhattuk, az érzelmek kapnak teret. Ám Matt nem hagyta annyiban, és még egy óriási csavart is rakott bele.

Feltétlenül érdemes megnézni!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek