Starity

Miley Cyrus nem tartja sokra Rebecca Blacket

2011. április 03. 14:02   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az internet új „sztárját” Lady Gaga és Nick Jonas tehetségesnek tartják, de a Hannah Montana sztárja közel sincs róla ilyen pozitív véleménnyel.

hirdetés
Miley Cyrus nem tartja sokra Rebecca Blacket

Az internet új sztárja – így ismerjük Rebecca Blacket, aki a Friday című dalával a YouTube legtöbb 'nem tetszik' értékeléssel rendelkező videójának szerzője lett. Bár szinte minden ember negatív véleménnyel van a lányról, a sztárok nem értenek ebben egyet: Nick Jonas például „Rebecca-lázban” ég, Lady Gaga pedig egyenesen igazi tehetségnek titulálta a lányt.

A legújabb véleményt Miley Cyrus fejtette ki Rebecca Blackről, az ő kommentárja azonban nem éppen pozitív.

„Előadónak lenni nehezebbnek kéne, hogy legyen – mondta a 18 éves híresség az ausztrál Daily Telegraphnak a 13 éves internetszenzáció kapcsán. – Nem helyes, hogy valaki egy videót feltesz YouTube-ra, és turnézni indul.”

Tulajdonképpen a Party in the USA énekesnője, aki a Hannah Montanával vált sikeressé, nem rajongója az internetnek.

„Nem tweetelek, nem vagyok fent közösségi oldalakon, inkább megpróbálok kimaradni ezekből – magyarázta. – Félek, hogy az emberek túl sokat tudnak a magánéletemről.”

Egy személyes dolgot azonban mégis bevallott nemrég: mégpedig azt, hogy a turnéján nem szeretné kihagyni az ausztrál fiúkat, de mégis ki kell, hogy hagyja, ugyanis nem szingli.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek