Starity

Candice Swanepoel: „Nem vagyok anorexiás!”

2011. április 04. 18:06   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Victoria's Secret bemutatta új fürdőruha-kollekcióját, és Candice Swanepoel feltűnően sovány volt Adriana Lima és Alessandra Ambrosio mellett.

hirdetés
Candice Swanepoel: „Nem vagyok anorexiás!”

A divatoldalak azonnal reagáltak a bemutatón készült képekre, így Candice testsúlya lett a téma. A dél-afrikai szupermodellt azzal vádolták, hogy anorexiás, és a divatcéget is elkezdték szapulni, hogy a túlságosan sovány Candice miatt rossz példát mutatnak a fiatal lányoknak. Elég nagy az egyetértés abban, hogy ideje lenne elhagyni a nullás méretű modellek szerepeltetését a divatcégben.

Candice Swanepoel a The New York Daily Newsnak adott interjút, amiben azt mondja, örül, hogy ilyen sokan aggódnak érte, de jelen pillanatban ez teljesen szükségtelen, hiszen fitt és boldog.

A modell úgy látja, a normál testalkat nagyon szubjektív dolog, és szerinte az övé normális, hiszen nem fogyókúrázik. Bár azt is elismerte, hogy  mostani életmódja miatt nincs rá sok eshetőség, hogy felesleges kilókat szedjen fel magára.

„Nagyon sokat edzek, bokszolok, igazából a megszállottja vagyok. Sokat segít, hogy a rengeteg utazás mellett is erős maradjak” – mondta Candice.

Forrás: www.glamouronline.hu

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek