Starity

Megérkezett a Monte Carlo előzetese

2011. április 09. 07:07   |   Szerző: lolagirl5

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bemutatták az első előzetest a Monte Carlo című filmhez, mely Selena Gomez, Leighton Meester és Katie Cassidy főszereplésével készült, és nagyrészt hazánkban forgatták.

hirdetés
Megérkezett a Monte Carlo előzetese

Selena Gomez, Leighton Meester és Katie Cassidy főszereplésével készült el a Monte Carlo című romantikus vígjáték. A filmet Párizsban, Monte Carlóban és Budapesten is forgatták még tavaly április és június között. Most pedig megérkezett az első előzetes is.

A történet középpontjában egy fiatal lány áll, aki a testvérével és legjobb barátnőjével spórolt pénzüket egy párizsi álomutazásra költik, ám csalódniuk kell. Amikor a luxushotel előterében reklamálnak éppen, egyiküket összetévesztik egy brit örökösnővel. Ez kalandok sorozatát indítja be: a lányok Monte Carlóba repülnek egy árverésre, ahol nyoma vész egy egymillió dollárt érő nyakláncnak, amit nekik kell megtalálniuk.

A premier 2011. július 1-jén lesz az Egyesült Államokban. A három színésznő mellett még feltűnik a produkcióban Andie MacDowell és a Glee sztárja, Cory Monteith is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek