Starity

Holly Madison Vegasban indít műsort

2010. június 03. 18:06   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hugh Hefner többéves kapcsolata után a szőkeség Las Vegasba költözött, de nem marad ki így sem a show-bizniszből: a Dancing With The Stars-ban szerepelt, részt vett Kendra Wilkinson valóságshowjában is, és most ő maga is beindítja a saját műsorát, ami a Holly's World címet kapta.

hirdetés
Holly Madison Vegasban indít műsort

A műsor első nyolc epizódját igazából már 2009. december 6-án láthatták az E! Entertainment Television nézői, azonban ez csak egy kis ízelítő volt a 2010. június 13-án megjelenő valósgáshow-hoz.

A 'Holly's World' Holly Madison életét követi, miután kiköltözött a Playboy villából és Las Vegas-ban kezdte meg saját életét. Hugh Hefner másik két exbarátnője, Kendra Wilkinson (Kendra) és Bridget Marquardt (Bridget's Sexiest Beaches) szintén készített saját valóságshow-ot.

http://blondemafia.org/gallery/albums/0%20Photoshoot/Holly/HollysWorldPromo/7.jpg

A show főszereplője - természetesen - maga Holly, és három barátja.

Laura Croft Holly Madison barna hajú szobatársa, határozottan a csapat legvadabb, mindenre elszánt tagja, állítása szerint imád partizni, és röviden ennyit mond magáról: ME. Mindenre elszánt.

Angel Porrino Las Vegasban született és nevelkedett, ő Holly személyi asszisztense és egyben az egyik legjobb barátnője. Egyedül neveli kisfiát, Roman-t. Ó, mondtuk már, hogy amúgy még mindig a szüleivel él?

Josh Strickland-et Holly egyszerűen a "fiú legjobb barátjának" hívja. Otthon van a show-bizniszben: az 'American Idol' második évadán és a 'Star Search 2004' premierjén is megjelent, továbbá ő kreálta a főszerepet a Disney 'Tarzan' című meséjében.

YouTube-on meg lehet nézni a műsor előzetesét (nekem eddig bejön):

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek