Starity

Bruno Mars lehet Michael Jackson utódja?

2011. április 16. 07:07   |   Szerző: chrisBrown14

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sikereit illetve még nem, de kitartását, és zenei érzékét nézve igencsak hasonlít a pop királyára Bruno. A Puerto Ricó-i énekest már most az új Michael Jacksonként tartják számon.

hirdetés
Bruno Mars lehet Michael Jackson utódja?

Először Usher próbálta meggyőzni a nagyvilágot, hogy táncmozdulataival, illetve dalaival ő lehet az új Michael Jackson. Bár némi hasonlóság volt is, de hamar lecsitultak ezek a gondolatok. Most ugyanezt Bruno Marsról állítják.

Egy olyan időszakban, mint a mostani, amikor a popzenét a tinisztárok uralják – mint például Justin Bieber, Selena Gomez vagy Taylor Swift – Bruno meg is tudja érteni a zenét, a dallamot, megvan benne az a Jackson-szerű privitizmus. Ugyan Bruno Mars csak néhány évvel idősebb, mint Jacko volt, amikor híressé vált, de már most jelentős sikereket zsebelhetett be.

Persze egyéni sikerei előtt hosszú, kitartó munka és szorgalom ált. Először a háttérmunkát tanulta be, majd zenei producer és szövegíró lett. Ezután érte utól a siker: szólóénekesként B.o.B közreműködésével kiadta a Nothin' on You című számot. Már ezzel jelentős sikereket és elismerést szerzett, de csak ezután jött a hab a tortán.

Ugyanis 2009 nyarán kiadta a Travie McCoyjal közösen készített számot, a Billionare-t, amit az egyik legnagyobb videómegosztó portálon több mint 80 millióan néztek meg. Ezután jött a Just The Way You Are, amire 123 millióan kattintottak rá. Legújabb szerzeménye a Grenade, ami az eddigieket is megelőzi.

2011-ben két kategóriában is Grammy-díjra jelölték. Egyiket meg is nyerte: ő lett a „Legjobb férfihang” – bár az is igaz, hogy Jacko az első Grammy-díj-átadóján egyből hármat zsebelt be.

A két énekes között még az is eltér, hogy Jacksont sokáig – sőt, vannak akik a mai napig – pedofíliával vádolták, míg Brunónak eddig „csak” egy botránya volt: 2010 őszén letartóztatták.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek