Starity

VV4: Olivér újra a villában?

2011. április 11. 13:01   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legutóbbi szavazásból az internetezők döntő többsége Olivért hiányolja leginkább a mindennapi összefoglalókból.

hirdetés
VV4: Olivér újra a villában?

A vasárnap esti szavazáson arra voltak kíváncsiak a műsor készítői, hogy ki hiányzik a kiesett játékosok közül a legjobban a nézőknek. Az online szavazást toronymagasan VV Olivér nyerte. Sebestyén Balázs a szavazás kapcsán egyelőre nem mondhatott el részleteket, annyit árulhatott el csak, hogy ennek később még nagy jelentősége lesz.

VV Laci távozása után felmerül az ötlet, hogy a szerkesztők Olivérrel pótolnák a megüresedett helyét. Dobsi Adrienn, a VV4 sajtósa azt nyilatkozta korábban, készültek a váratlan helyzetekre „B” tervvel is, de új lakót nem költöztetnek be, és a műsor sem lesz rövidebb amiatt, hogy Laci elhagyta a villát.

VV Olivér jelenleg az országot járja, és Alekoszért kampányol, valamint az Okostojás készülő feleségkereső műsorának előkészítésében is aktívan részt vesz, ugyanis ő gyűjti a jelölteket. Sok elfoglaltsága és kötelezettsége mellett könnyen elképzelhető, hogy csak néhány napot tölt majd bent a villában, ha egyáltalán ez volt az oka a vasárnapi helyzetfelmérésnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek