Starity

Ashley Tisdale pucéran pózol

2011. április 12. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő elvállalta egy magazin felkérését, így ledobta ruháit a kamerák előtt. Ezzel szeretné bebizonyítani, hogy már nem egy egyszerű Disney-lány.

hirdetés
Ashley Tisdale pucéran pózol
Fotó: Marvin Scott Jarrett/Nylon

Teljesen pucéran pózol az Allure magazin következő számában Ashley Tisdale, a High School Musical sztárja. Az énekesnő azért vállalta el a magazin felkérését, mert elege lett abból, hogy folyton a régi Disney-lányként azonosítják. Állítása szerint itt az idő valami merészebb húzáshoz.

„Már majdnem 26 éves vagyok, de sokan még mindig a Disney-kislányt látják bennem a fiatalos külsőm miatt. Ez a fotózás azonban mérföldkő az életemben, mivel megmutathatom, hogy érett nő vagyok” – nyilatkozta Tisdale.

A színésznő továbbá hozzátette, igyekszik olyan dolgokat tenni, melyre szülei is büszkék lehetnek. Természetesen nem ő az egyetlen híresség, aki meztelenül pózolt a magazinnak: korábban Keri Hilson és Kaley Cuoco is ledobta ruháit a kedvükért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek