Starity

Corbin Bleu horrorfilmmel tér vissza

2011. április 15. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A megszokott zenés vígjátékokon át egészen a drámai filmekig Corbint minden egyes műfajban láthattuk alakítani, ám most a HSM sztárja egy tőle egészen távol álló szereppel próbálja meghódítani rajongóit.

hirdetés
Corbin Bleu horrorfilmmel tér vissza

Corbin Bleu elég különleges szereppel próbálja felhívni magára a figyelmet, ugyanis a High School Musical sztárja szokatlan alkotásban kapott szerepet.

Corbintól ez valóban furcsa lesz, mivel az amerikai színészt eddig zenés, vígjátékos vagy éppen drámai filmekben láthattuk. Az alkotás a Terror Bytes címet kapta, és várhatóan már ez év vége felé be is mutatják az amerikai mozik.

A filmet a Canal Street Films támogatja a Bleuman filmstúdióval karöltve. Corbin mellett olyan színészek tűnnek majd fel, mint Bill Oberst Jr. – akinek karrierje során már töbször is megtekinthetük tehetségét –, valamint Andrew Caldwell is a stáblista első soraiban szerepel, akit legtöbben a Hannah Montana Thorjaként ismernek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek