Starity

Vége az álompárnak!

2011. április 13. 19:07   |   Szerző: badperfect

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Istenes Bence és a VIVA jelenlegi műsorvezetőnője, Iszak Eszter szakítottak.

hirdetés
Vége az álompárnak!

Nem is olyan rég, hogy az RTL Klub műsorvezetője, Istenes Bence és a VIVA televízió egyik háziasszonya, Iszak Eszter bejelentették, hogy egy párt alkotnak: március 4-én ugyanis a VIVA Interaktív című műsorában hozták nyilvánosságra kapcsolatukat. Tegnap viszont hivatalosan is véget ért a románc, amit Bence Facebook-oldalán meg is erősített:

„Mivel előbb-utóbb úgyis megtudjátok, inkább elmondom, hogy szakítottunk Esztivel. Sajnos, ahogy telt-múlt az idő, rá kellett jönnöm, hogy nagyon más emberek vagyunk, más céljaink vannak az életben, és más az értékrendünk... szóval békében elváltunk.”

Azóta a lányt is kifaggatták rajongói, de új információkat ő sem közölt jövőjéről. A Nagy duett óta viszont SP-vel is hírbe hozták, aki szintén nem bírta szó nélkül hagyni, és a következőket csipogta: „Köszönöm a sok-sok kérdést, de nem járok Esztivel, és nem is áll szándékomban. És akkor ezzel le is zárnám a szokásos barátnőtémát. A nagy duett meg egy show-műsor, ahol ha kell, szerepeket játszunk el a színpadon.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek