Starity

Az Arctic Monkeys hasznos tippje

2011. április 15. 20:08   |   Szerző: Mrs. Frankenstein

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Arctic Monkeys legújabb kislemezét 12-én már digitálisan meg is szerezhettük magunknak, de a srácok ezzel korántsem rendezték le a témát – a rajongók legnagyobb örömére.

hirdetés
Az Arctic Monkeys hasznos tippje

Az Arctic Monkeys legújabb kislemezét már 11-én digitálisan „magunkévá tehettük”, 16-án azonban már a kezünkben foghatjuk a négyszálas dalcsokrot. E négy dal név szerint: Don't Sit Down 'Cause I've Moved Your Chair, The Blond-O-Sonic Shimmer Trap, I.D.S.T., Brick By Brick. Oké, bevalljuk, hogy a Brick by Brickhez készült videoklipet is láthattuk már, a Don't Sit Down 'Cause I've Moved Your Chair pedig most jött ki, azonban így együtt, a legjobb minőségben csak most hallgathatók meg először, természetesen a két valóban új dallal együtt.

A legújabb kisfilmet ma éjfélkor posztolták a fiúk Facebook-oldalukra, a hivatalos oldalon keresztül. A dalt egyébként már hallhattuk 11-én, ugyanis a BBC Radio 1-on debütált Zane Lowe műsorában. A premiert több száz hallgató várta már hetekkel a megjelenés előtt. A fiúk tehát ez alkalommal előre figyelmeztetnek minket, hogy ne üljünk le bizonyos okokból kifolyólag.

Az albumról is kerültek már ki információk, amiket az NME magazinnak köszönhetünk. A teljes cikken kívül egy videót is megnézhettek a fotózásról, valamint az interjúról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek