Starity

Zooey Deschanel és Micimackó története

2011. április 15. 21:09   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Walt Disney Pictures közelgő meséjének zenei munkálataiban Zooey is közreműködött.

hirdetés
Zooey Deschanel és Micimackó története

Ahogyan arról már korábban is beszámoltunk, idén nyáron újabb Micimackó-mese érkezik a mozikba a Walt Disney Pictures jóvoltából. Mivel azonban a mesét sok helyen már áprilisban bemutatják, egyre több információ kerül napvilágra a produkcióról. A Disney-stúdiótól ugyanis megtudhattuk, hogy a Micimackó zenei munkálataiban Zooey Deschanel jelentős szerepet kapott.

A gyönyörű színész-énekesnő három dalt is énekel a mesében, ebből az egyiket ő maga írta So Long címmel. Egy napokban közzétett videóban még a véleményét és elárulta Micimackóról: „Ki nem szereti Micimackót? Ölelnivaló és imádnivaló, szereti a mézet. Könyörgöm, ezért imádom. De mindenekfelett szereti a barátait. Csak szeretném megölelni. Ez a film a barátságról szól, és tele van Micimackóval. Ti nem szeretnétek megölelni Micit? Úgy értem, rajta!”

A fülbemászó dallammal rendelkező dalt egyébként M. Ward segítségével írta az elbűvölő színész-énekesnő, és a hírek szerint hamarosan klip is készül hozzá. A film zenei CD-jét előreláthatólag három nappal az amerikai bemutató előtt, július 12-én dobják piacra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek