Starity

Jesse Lee ad a rajongók véleményére

2011. április 16. 08:08   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jesse Lee a napokban új dalokat rakott fel hivatalos Facebook-oldalára, amelyek közül a rajongók válaszhatnak majd, melyiket lehessen letölteni az iTunes-on.

hirdetés
Jesse Lee ad a rajongók véleményére

Jesse Lee első nagylemeze még mindig várat magára, de nemrég az énekesnő új dalokkal, pontosabban dalrészletekkel lepte meg rajongóit. Az új szerzemények a gyönyörű sztár hivatalos Facebook-oldalára kerültek fel.

Jesse még nem tudja, hogy mely dal legyen letölthető az iTunes-on, ezért rajongói segítségét kéri. „Nehéz eldöntenem, hogy melyik dal legyen letölthető az iTunes-on. Légyszi, írjátok meg, hogy melyik a kedvencetek!” – írta az énekesnő.

A dalrészletek között a már kislemezen megjelent It’s a Girl Thing és Like My Mother Does című számok is szerepelnek, ám értelemszerűen ezekre nem lehet szavazni, hisz már felkerültek az iTunes-ra. A szerzemények, amelyekre szavazni lehet: Cry Baby, Talk to Me, See a Little Difference, Ghost of Us, Come After Me, Just Like Yesterday, If I Could Go Anywhere, If I Were You.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek