Starity

Ne-Yo ötödik albumán dolgozik

2011. április 16. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ne-Yo 2010-ben adott ki utoljára új albumot, és ebben az évben sem szeretne csalódást okozni rajongóinak, így gőzerővel dolgozik ötödik studióalbumán, ami 2011-ben lát majd napvilágot.

hirdetés
Ne-Yo ötödik albumán dolgozik

Libra Scale – ez volt Ne-Yo utolsó albuma, amit az amerikai r'n'b-énekes útra bocsátott még 2010-ben, ám most ötödik önálló albumán dolgozik. Ennek ellenére kollégáit sem hagyja cserben, hiszen olyan előadoknak írt dalt mostanában, mint Mary J. Blige, Beyoncé, Justin Bieber, Cheryl Cole vagy a Smith család legújabb csillaga, Willow Smith.

Ne-Yónak az album munkálatain kívül még volt ideje filmet is forgatni, ugyanis nemrég jelent meg új alkotása, A Föld inváziója – Csata: Los Angeles, valamint segítséget nyújtott Alexandra Burke-nek is, hiszen a brit csillag is új albumot tervez a közeljövőben.

Ne-Yo albuma Love and Passion címmel lát majd napvilágot. A dallista még nem került nyilvánosságra, de abban biztosak lehetünk, hogy az énekes nem fog csalódást okozni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek