Starity

Porcelain Black karrierje újra beindul

2011. április 16. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Porcelain Black teljesen megújult stílussal tért vissza a zene világába. Még az egykori Alaina Beatonnál is híresebb már most, a megújulása kezdetén.

hirdetés
Porcelain Black karrierje újra beindul

Porcelain Black, azaz Alaina Beaton 2006-tól lett világhírű a Porcelain And The Tramps zenekar énekesnőjeként. 2009-re viszont egyedüli tagként maradt az együttesben. 2010-ben és jelenleg is teljesen megújult, mind zeneileg, mind stílusilag, és eddig készült arra, hogy újra betörjön a zeneiparba – látszólag sikeresen. A lökést viszont az adta meg, hogy 2010-ben talált egy producert, RedOne-t.

2011 márciusában megjelent a videoklipje, immár Porcelain Black néven – a Porcelain And The Tramps nélkül –, a This Is What Rock 'N' Roll Looks Like, Lil Wayne előadóval együtt, ami elég sikeres lett, hiszen nemcsak több ezren imádják a dalt, hanem kétmillióan nézték meg, ami kezdetnek elég szép. Kisfilmje és új stílusa miatt sokak szerint hasonlít Lady Gagához, de ez nem így van, ugyanis Porcelain teljesen egyedi stílussal rendelkezik.

A vadóc énekesnő debütáló albuma 2011 nyarán fog kikerülni a boltok polcaira. Porcelain addig is gőzerővel dolgozik karrierjén, rengeteg interjút ad, illetve áprilisban szinte napról napra ad koncerteket a The I Am Still Music turné keretein belül  Lil Wayne-nel, Nicki Minajjal, Rick Ross-szal és Travis Barke-kal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek