Starity

Keith Urban nem akar testőröket a turnéjára

2011. április 16. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nicole Kidman férje jelenleg turnéja tervezésének kellős közepén tart, és úgy döntött, koncertjeihez nem fogad sem testőröket, sem biztonsági őröket.

hirdetés
Keith Urban nem akar testőröket a turnéjára

Már csak 61 nap van hátra Keith Urban nyári turnéjáig, mely az énekes legújabb albumát, a Get Closert promótálja. A countrysztár úgy döntött, ezúttal nem fogad testőröket, mivel szerinte ez megöli a koncertek hangulatát.

„Tudod, bent állsz az arénában, és arra számítasz, hogy mindenki tombol, mindenki részeg, és a színpad előtt üvöltözve éljenezi a neved. De amikor egy csapat biztonsági őr kordont húz fel, az egész elveszíti a hangulatát. A tömeg lenyugszik, az emberek majdhogynem leülnek, és olyan lesz minden, mint egy teadélután!” – nyilatkozta Keith felháborodva az ausztrál Daily Telegraphnak.

Érhető, hogy Urban mindennél elsöprőbb show-t akar biztosítani a rajongóknak, hiszen ez az albuma is felcsúszott az amerikai Top 10-es listák élére. A turné keretében az énekes körbejárja egész Észak-Amerikát, New Yorktól egészen Los Angelesig.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek