Starity

Folytatódott Ganxsta és SP „harca”

2011. április 18. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Éder Krisztián, azaz SP beszólt Ganxsta Zolee-nak, mert nőnek hívta őt, mi több, egyenesen parasztnak nevezte a rappert – mindez a Frizbi című talkshow-ban történt.

hirdetés
Folytatódott Ganxsta és SP „harca”

Nemrég debütált a TV2 képernyőjén a Nagy duett című műsor, melyben  Ganxsta Zolee és SP vetélytársakként álltak színpadra. Már az első adás előtt azt nyilatkozta a rapper tinibálványról, hogy legszívesebben felrúgná a Holdig, továbbá lánynak titulálta.

Persze ezt nem hagyta annyiban SP, így amikor meghívták őket a Frizbibe, össze is zörrentek. Krisztián – bár csak egy karnyújtásra ült tőle Zolee – szemrebbenés nélkül leparasztozta, majd a következőket tette hozzá: „Zolee nem úgy paraszt mint Dopeman. Neki ez az imidzse, szerintem ez teljesen helyénvaló. Dopeman az a tipikus megkeseredett zenész, Zolee meg csak sugároz. Dopemant inkább sajnálom, mint vele nevetek” – mondta SP, akinek szavaira a rapper is felkapta a fejét. Ugyan nem nevezte melegnek SP-t, csak kislánynak, de folyton lakótársával, Fluor Tomival cukkolta, aki Ganxsta szerint szintén „jó csaj”.

Hajdú Péter kérdésére Krisztián tisztázta, hogy nem meleg – bár elég sokan ezt állítják róla –, és Fluorral csak azért laknak együtt, mert nagyon jó barátok, és együtt kezdtek bele a zenélésbe. Ám azt is elárulta, hogy nincs barátnője, körülbelül egy éve.

„Tomika nem engedi, mi?” – vágott közbe Zolee, és arra a kérdésre, hogy énekelne-e duettet a tinibálvánnyal, azt válaszolta, hogy csak akkor, ha SP lehet a lány.

Bár a fiú nem tartja magát énekesnek, hanem az előadóművész jelzővel illetné magát, mégis hatalmas rajongótábort tudhat magáénak: „Azt gondolom, hogy 10–15 év múlva is a zenei pályán maradhatok. Rajtam áll, attól függ, hogy milyen intenzitással csinálom, ha olyan erőbedobással és olyan lelkesedéssel, mint most, akkor abszolút. Sokan azt mondják, hogy főleg a 14 évesek hallgatnak, szerintem ez erős túlzás.” 

Ganxsta viszont másképpen reagált a kérdésre, hogy 15 év múlva is pályán lesz-e SP: „Remélem, hogy nem!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek