Starity

Újabb aktsorozatot vállalt Mariah Carey

2011. április 19. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mariah Carey ismét ledobta ruháit egy magazin kedvéért, férje azonban már bánja a fotózásokat.

hirdetés
Újabb aktsorozatot vállalt Mariah Carey

Pár hete beszámoltunk arról, hogy Mariah Carey a Life & Style magazin kedvéért ledobta ruháit. Azóta az énekesnő a The Sun és az OK magazinnak is levetkőzött, az utóbbi fotózásba férjét is bevonta – meztelenül.

Carey a magazin jelenlegi címlapján pózol kedvesével, aki kezeivel takarja az énekesnő melleit, ám gömbölyödő hasát szabaddá teszi. A Sunban szintén aktképek jelentek meg – egyelőre nem címlapon. Az énekesnő férje a magazinnak tett nyilatkozatában elmondta, bánja, hogy igent mondott nejének, és szerinte sosem kellett volna elvállalni a fotózásokat.

„A gyerekeim biztos látni fogják ezeket a képeket. Ez kicsit bizarr. Amikor idősebbek lesznek, a barátaik fel fognak jönni, látják majd a képeket, és azt mondják: apátok feneke pucér. Nem akarom, hogy ott díszelegjen a csupasz seggem, és bárki láthassa!” – említette meg Nick saját rádióműsorában is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek