Starity

Tabáni István jótékonysági koncertet adott

2011. április 20. 15:03   |   Szerző: hildus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pécsett rendezték meg a Pillangó álma II. Nemzetközi Gyermekhospice Kongresszust. A rendezvényt jótékonysági bállal zárták, ahol Tabáni István lépett fel. Az eseményen az énekessel riport is készült.

hirdetés
Tabáni István jótékonysági koncertet adott

A Pillangó álma II. Nemzetközi Gyermekhospice Kongresszust 2011. március 14-e és 18-a között rendezték meg Pécsett. A rendezvényt jótékonysági bállal zárták – a bevételből hangágyat készültek venni a gyógyíthatatlan gyermekek szenvedéseinek enyhítésére. A bál sztárvendége Tabáni István, a Csillag születik egykori felfedezettje volt, aki idén már több jótékonysági eseményen is szerepelt.

Az eseményen Istvánnal interjú is készült, ami a Charity magazin áprilisi számában jelent meg.

István szerint egy előadó másokon azzal tud segíteni, ha a dalaival elfeledteti a problémáit, elvarázsolja a beteget – mert a művészet erről szól, egy varázslat az egész.

„Én alapvetően mindig ugyanazt igyekszem nyújtani. Aki elmegy egy előadásra, koncertre, azért teszi, hogy maga mögött hagyja a hétköznapokat, a valóságot. Egy előadónak az a dolga, hogy elvigye az embereket egy másik világba” – nyilatkozta.

A saját életére visszatekintve azt tudná üzenni, hogy a remény fontos, talán a legfontosabb; és persze a szeretet. Hinni kell, hogy a csoda bekövetkezik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek