Starity

Stohl András megnősül

2011. április 20. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Teljes titokban kérte meg pár hónapja barátnője kezét Stohl András, akire több mint két évnyi börtön vár.

hirdetés
Stohl András megnősül

Az első fokon két év négy hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélt Stohl András nem sokkal a baleset után kérte meg barátnője kezét, aki boldogan igent mondott. A pár egy interjúban mesélt a Blikknek a titkos eljegyzésről, valamint elkövetkezendő terveikről.

A rosszmájúak szerint Stohl a házassággal szeretné bebiztosítani családját, hiszen sosem tudhatja, mi vár rá, ha kijön a börtönből. A műsorvezető azonban elmondta, akkor szeretnének összeházasodni, ha minden ügy lezárult.

Ancsika nem mondta ki senki előtt, hogy velem marad jóban-rosszban, betegségben, egészségben, mégis ezt teszi. Csodálatos nő, akinek belőlem több rossz jutott ki, mint jó. Tervezzük, hogy összeházasodunk, ha majd minden bajnak vége lesz, így fogjuk lezárni a múltat, hiszen átértékeltem az életemet” – nyilatkozta Stohl a magazinnak.

Maga Anikó is azt vallja, párja sokkal jobb ember lett a baleset óta, mivel még a kutyától is bocsánatot kérne: „András nagyon megváltozott, nem nevet, nem az a vicces, felelőtlen nagy gyerek, mint volt. Féltem attól, hogy összeomlik, mert nem bírja egyszerre anyagilag és lelkileg felszínen tartani a családot, de bízom benne, hogy erős.”

A műsorvezető jelenleg nem vállal tévés munkákat, szeretné családjával tölteni az elkövetkezendő hónapokat, amíg az eljárás le nem zárul.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek