Starity

Kate Winsletnek nincs ideje leülni

2011. április 22. 12:12   |   Szerző: dave095

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Titanic szépséges színésznőjének elmondása szerint nagyon kevés szabadideje van. Néha azzal viccelődik, hogy el is felejtette, hogyan kell leülni.

hirdetés
Kate Winsletnek nincs ideje leülni

A Mildred Pierce sztárjának mostanában semmire sincs ideje, mivel munkája minden idejét leköti, ezért elárulta, hogy egyre nehezebben talál magának úgy szabadidőt, hogy közben ne érezzen bűntudatot. Időnként azzal viccelődik, hogy már nem is tudja, hogyan kell leülni.

Kate nagyra tudja értékelni, ha gyermekeivel, a tízéves Miával és a hétéves Joe-val lehet, ezért néha muszáj arra kényszerítenie magát, hogy pihenjen egy keveset.

„Minden anya tudja, hogy az utolsó ember, akivel törődünk, az saját magunk. Most már tíz éve anyuka vagyok, de még mindig csak próbálom kitalálni, hogyan tudnék némi időt magamra szánni úgy, hogy ne legyen miatta bűntudatom – ecsetelte a színésznő. – Néha csak leülök, és már ez is elég, nagyon jó ülni, mert valójában régen elfelejtettem hogyan kell leülni és nyugodtan hátradőlni. Elfelejtjük, mert mindig azon aggódunk, hogy a gyerekeknek mindenük meglegyen. De legyen időnk magunkra is, olvassunk egy jó könyvet, vagy új recepteket. Nekem is meg kell küzdenem magammal, leülni minden anyának egy kihívás” – mondta Winslet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek