Starity

Shenae Grimes szexi harisnyában jótékonykodik

2011. április 24. 22:10   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 21 éves színésznő hírnevét szeretné felhasználni ahhoz, hogy az emberek ismét segítséget nyújtsanak bajba jutott társaiknak. A 90210 sztárja ugyanis a Spread the Heart elnevezésű kampányhoz állt modellt, ami a szökőár és a földrengés pusztította japánokat támogatja.

hirdetés
Shenae Grimes szexi harisnyában jótékonykodik

Grimes nemrég honlapjára is feltöltött egy videót, melyben megkéri rajongóit, hogy unalmas perceikben küldjenek egy-egy dollárt a rászorulóknak, ezzel is támogatva a Yoshiki Alapítványt. A kisfilm mellett – extra ösztönzésképp – kikerültek szexis, ám annál imádnivalóbb fotósorozatának képei is, amelyeket a napokban Tyler Shields rögzített: „Szerencsés voltam, hogy a múlt éjjel modellt állhattam az egyik barátomnak – egyben Los Angeles egyik legtehetségesebb fotósa –, aki elkészítette a fotósorozatot a kampányhoz.”

A képek a szíveken alapulnak – a lány arcára szíveket festettek, és ő is gyakran mutat két kezével szívet –, ezzel is jelképezve az emberek közti szeretetet.

Shenae egyébként maga is Japánban tartózkodott, amikor a földrengés lesújtott. Szerencsére ép bőrrel megúszta, mégis nagyon mélyen érintette mindaz, amit látott. „Ott voltam Tokióban, amikor a katasztrófa történt. Először azt hittem, ott ragadok, később mégis mázlim volt, hiszen hazautazhattam” – mondta.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek