Starity

Tuti Gimi: jön a kielencedik évad?

2011. április 27. 23:11   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban felröppent hírek szerint folytatódhat a Tuti Gimi: több színész is elvállalná az új évadot.

hirdetés
Tuti Gimi: jön a kielencedik évad?

A One Tree Hill – hazánkban Tuti Giminek nevezett sorozat – még 2003-ban indult útjára az amerikai CW csatornán. Jelenleg a nyolcadik évaddal büszkélkedhet, pedig többször is be akarták fejezni: először a negyedik, majd a hatodik évad után. A tavaly szeptemberben indult nyolcadik évadot jó ideig a ténylegesen utolsó évadként hírdették, ám most úgy tűnik, mégis változhat a helyzet: ha a hírek igazak, akkor egyedül csak a CW csatorna berendelése hiányzik egy újabb évadhoz.

És hogy mi a legmeglepőbb a történetben: az ügy hat évadon át a Lucas Scottot alakító Chad Michel Murraytől indult. Chad ugyanis a Twitteren a következő sorokat írta: „Visszatérni a Tuti Gimibe? Nem tudom. Talán a következő évadban, értetek, skacok. Szeretem, hogy hiányoljátok Lucast. Adjátok át a hírt [Mark] Schwannak. Ő alkotta meg őt.”

A bejegyzés hatására folyamatosan elkezdtek szivárogni az információk: a hírek szerint ugyanis a Brooke Davist alakító Sophia Bush kijelentette, hogy hajlandó még egy évadot maradni, Austin Nichols (Julian  Baker) pedig már alá is írta a szerződést Bethany Joy Galeotti (Haley James Scott) mellett, ami igen meglepő, hiszen ő nemrég adott életet kislányának.

A mellékszereplők közül eddig Stephen Colletti (Chase Adams), valamint Jana Kramer (Alex Dupre) jelentette be, hogy szívesen elvállalná. James Laffertynek (Nathan Scott) azonban jogos kétségei vannak az új évaddal kapcsolatban, valamint más projekteken is dolgozik jelenleg, így ő legfejlebb részidőre térne vissza. Shantel Vansanten és Robert Buckley, a hetedik évadtól új főszereplőnek számítanak, bár még nem nyilatkoztak, valószínűleg szívesen maradnának ők is. A legnagyobb kérdés viszont ezek után Hilarie Burton szerepe (Peyton Sawyer), aki ismét párt talált, és született egy kisfia is.

Bár a sorozat már így is sok mindent megélt, a készítők azt mondják, hogy tele vannak ötletekkel, így az új évadhoz már csak a CW csatorna áldása hiányzik – amit még kérdéses, hogy megkap. Viszont ha lesz is új évad, az eddigi kettő során Peyton és Lucas még Brooke esküvőjére sem tért vissza, így kérdéses, hogy most mi okuk lenne rá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek