Starity

VV4: közeledik az Anikó—Éva-párbaj

2011. április 27. 22:10   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai napon megtörtént az utolsó kihívás a Való Világ 4 című játékban. Anikó a nagy ellenfelét, Évát hívta párbajra.

hirdetés
VV4: közeledik az Anikó—Éva-párbaj

A Való Világ 4 utolsó kihívása a mai napon negyed 10-kor kezdődött. Mára már csupán négy játékos, Alekosz, Jerzy, Anikó és Éva várta a nézőket az élő műsorban. A műsorvezetőnő, Lilu bejelentkezett, majd beszélgetések és kisfilmek után meglepetésvendégeket hívott az RTL Klub stúdiójába.

Három kiesett játékos – Béci, Ildikó és Szandika – jött el, hogy Anikónak segítsen a fontos döntésben, azonban a lány szerint nem kapott túl sok segítséget, ugyanis mindhárman különböző nevet mondtak: Ildi szerint Évát hívja ki az Alekosz által „napraforgónak” becézett lány – ezt a tippet egyébként betudhatjuk annak is, hogy a göndör hajú szöszi már két párbajon is nagy arányban legyőzte Ildit –, mert a kettejük csatáját még a finálé előtt meg kell vívni. Béci szerint Alekosszal párbajozzon, hiszen így az emberek Anikót bátornak fogják hinni. Ezzel szemben Szandika véleménye az, hogy a gyengét vigye; így ő Jerzyre voksolt, mert szerinte ellene van a legnagyobb esélye.

Anikó mégis betartotta a szavát, hiszen már régóta beszél egy AnikóÉva-párbajról, így nem lett meglepő eredmény, hogy a rosszkislány a szőke törtetőre tette végül a zöld kendőt.

„Teljesen biztos voltam abban, hogy engem hív ki. Nekem annyira jók a megérzéseim, hogy mielőtt még Anikót kiválasztottuk, már tudtam, hogy mi ketten megyünk párbajozni. Mindenképpen arra fogok törekedni, hogy visszajussak” – mondta Éva.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek